ANNULERINGSVOORWAARDEN
Annuleringsvoorwaarden individuen en gezelschappen
Restaurant Wils

Stadionplein 26

1076 CM Amsterdam

+31 (0) 20 236 65 22

TAFELRESERVERING
Wanneer een tafelreservering  is gemaakt voor één of meer individuen, dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

1 TOT 5 GASTEN
Tot 10:00 uur op de dag van de lunchreservering en tot 15:00 uur op de dag van de diner reservering is annuleren kosteloos. Daarna behouden wij ons het recht voor om het bedrag van €50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening te brengen.

5 TOT 8 GASTEN
Bij een reservering vanaf vijf gasten vragen wij een creditcard autorisatie. Deze autorisatie geldt ter garantie van de reservering.

Bij annulering 24 uur voor het gereserveerde tijdstip zal geen vergoeding verschuldigd zijn. Daarna brengen wij €50,- no-show fee per geannuleerd persoon in rekening.

Tot 10:00 uur op de dag van de lunchreservering en tot 15:00 uur op de dag van de diner reservering is gedeeltelijk annuleren (reservering qua aantal personen verminderen) kosteloos. Daarna brengen wij €50,- no-show fee per geannuleerd persoon in rekening.

GEZELSCHAPPEN VANAF 8 PERSONEN
Bij een reservering vanaf acht gasten vragen wij een creditcard autorisatie. Deze autorisatie geldt ter garantie van de reservering.

INDIEN ER EEN MENU IS OVEREENGEKOMEN:

 • Bij annulering of substantiële wijziging van het overeengekomen menu binnen 7 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 50% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;
 • Bij annulering of substantiële wijziging van het overeengekomen menu 3 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 100% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;

  Tot 24 uur van tevoren is het mogelijk om het overeengekomen menu in beperkte mate te wijzigen.Tot 10:00 uur op de dag van de lunchreservering en 15:00 uur op de dag van de diner reservering is gedeeltelijk annuleren (reservering qua aantal personen verminderen) tot een afwijking van maximaal 25% kosteloos. Daarna brengen wij €50,- no-show fee per geannuleerd persoon in rekening.

INDIEN ER GEEN MENU IS OVEREENGEKOMEN:

Bij annulering meer dan 48 uur voor het gereserveerde tijdstip zal geen vergoeding verschuldigd zijn;

Bij annulering 48 uur of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 100% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;

Tot 10:00 uur op de dag van de lunchreservering en 15:00 uur op de dag van de diner reservering, is gedeeltelijk annuleren (reservering qua aantal personen verminderen) kosteloos. Daarna brengen wij € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

PRIVATE DINING RESERVERINGEN

 • Indien een omzetgarantie is afgegeven is de gast verplicht ter zake de betreffende horecaovereenkomst(en) tenminste het in de omzetgarantie bepaalde bedrag aan het horecabedrijf te betalen.

  • Bij annulering 7 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 50% van de vooraf afgesproken omzet garantie verschuldigd zijn.
  • Bij annulering 3 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 100% van de vooraf afgesproken omzetgarantie verschuldigd zijn.

  Tot 10:00 uur op de dag van de lunchreservering en 15:00 uur op de dag van de diner reservering, is gedeeltelijk annuleren (reservering qua aantal personen verminderen) tot een afwijking van maximaal 25% kosteloos. Daarna brengen wij € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

SPECIALE EVENTS

Bij events zullen wij om een aanbetaling vragen, de hoogte hiervan is afhankelijk per event. Deze boekingen zijn tot 7 dagen van tevoren kosteloos te annuleren. De aanbetaling wordt bij tijdig annuleren teruggestort op de rekening van de gast. Daarna brengen wij € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

FEESTDAGEN

Tijdens feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw wordt een aanbetaling of creditcard autorisatie ter garantie van de reservering gevraagd. Hiervoor is kosteloos annuleren mogelijk tot 60 uur voor het gereserveerde tijdstip. Daarna brengen wij € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

NIET TIJDIG GEANNULEERD?

Mocht u de reservering niet tijdig geannuleerd hebben, annuleer dan toch altijd alsnog. Indien wij uw tafel naar aanleiding van uw annulering namelijk alsnog kunnen verkopen, zullen wij u geen annuleringskosten in rekening brengen.

De totstandkoming van de overeenkomst wordt gestart zodra de reservering is bevestigd.

* De waarde van de reservering is vastgesteld op een gemiddelde menuprijs van €50,- per gast. Restaurant Wils is gerechtigd dit bedrag naar eigen inzicht voorafgaand aan de reservering aan te passen.