UITGESTELD.
Chef Anatoly Kazakov BIJ WILS

Vanwege de huidige omstandigheden rondom het Corona Virus is samen met gast chef Anatoly Kazakov besloten om het event, welke gepland stond op 21 & 22 maart, te verplaatsen tot een nader te bepalen datum. Heeft u vragen met betrekking tot uw reservering, stuur ons gerust een e-mail.

Chef Anatoly Kazakov, een van de meest revolutionaire chefs van de Russische gastronomie, komt op 21 en 22 maart koken bij restaurant Wils in Amsterdam. Chef Kazakov slaat de handen ineen met chefs Joris Bijdendijk, Erwin Oudijk en Friso van Amerongen. Twee dagen lang koken zij gerechten geïnspireerd op vuur tijdens lunch en diner.

Anatoly Kazakov is een van de meest revolutionaire Russische chef-koks ter wereld. Hij begin zijn carrière in gerenommeerde restaurants in Italië. Daarna won hij de zilveren ‘Silver Triangle’ wedstrijd in 2012, werd daarmee de ‘Best Young Chef’ en bereikte zes maanden later de finale van de ‘S. Pellegrino Cooking Cup’.

Sinds 2014 staat Kazakov aan het roer van restaurant Selfie in Moscow, van de White Rabbit Family. Selfie werd verkozen tot de nummer 65 in The World’s 50 Best Restaurants 2019 – lijst. Sinds 2018 zijn zij bekroond met 4 van de 5 koksmutsjes in de Gault&Millau gids en in datzelfde jaar werd hij verkozen tot ‘Chef van het Jaar’.

Chef Anatoly is trots op de Russische producten. Zijn stijl kenmerkt zich door eenvoud, elegantie en pure smaken. Traditie en lokale producten worden gecombineerd met moderne technieken. Daarbij is Kazakov een meester in het bereiden van eten op houtskoolovens. Hij houdt van de aromatische smaken en goede textuur die de rook geven.

Rusland is een groot land met een enorme diversiteit aan producten. Een keer per jaar nodigt chef Kazakov al zijn leveranciers uit en praat hij met ze over de seizoenen en beschikbaarheid van producten. Hij onderhoudt een zeer persoonlijke relatie met de boeren die voor zijn restaurant produceren. Kazakov werkt met ongeveer 20 producenten uit heel Rusland. Op het menu van Selfie passeren verschillende Russische regio’s de revue.

Selfie fires up Wils with chef Anatoly Kazakov
Zaterdag 21 & zondag 22 maart – lunch & diner
6 snacks & 6 gangen €110

GIFT VOUCHERS
Order here online Wils gift vouchers

GUARANTEE
We request a credit card authorization to guarantee the reservation for groups of 5 guests or more. We charge €50 per person for cancellations for lunch after 10am and for dinner after 3pm on the day itself and when one or more guests do not show up.

PLEASE NOTICE
Animals are not allowed in our restaurant.
 
PARKING
The Olympic Stadium parking garage is easy to reach from the A10 and is open 24 hours a day. The entrance is on Laan der Hesperiden.