RESERVEREN
Een reservering maken  is dagelijks mogelijk voor de komende 8 weken. De actuele beschikbaarheid is terug te vinden in de reserveringsmodule op deze pagina.

Onze reserveringsmodule is aangepast naar de toegestane bezetting vanuit het beleid van de overheid, dit zal continue up to date worden gehouden. De vroege tafels heeft u 2,5 uur tot uw beschikking, deze worden later op de avond nogmaals beschikbaar gesteld. 

Voor gezelschappen van meer dan vier personen bespreken wij graag de mogelijkheden via reservations@restaurantwils.nl.

CONTACT

Telefonisch zijn wij te bereiken tijdens openingsdagen van 11:00 uur tot 17:00 uur op +31 (0) 20 236 65 22.

GARANTIE
Vanaf vijf gasten vragen wij een creditcard autorisatie, ter garantie van de reservering. Deze creditcard wordt enkel belast in het geval van no show. Voor onze annuleringsvoorwaarden klik hier.

PARKEREN
Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en bereikbaar vanaf de A10. De ingang bevindt zich aan de Laan der Hesperiden.

LET OP

Huisdieren zijn niet toegestaan in ons restaurant.

Reserveren in restaurant Wils is dagelijks mogelijk voor de komende 8 weken. Boekingen kunnen worden gemaakt via de reserveringsmodule op deze website, hier is alle beschikbaarheid te zien. Per telefoon zijn wij te bereiken van 10u tot 12u en van 15 tot 17u30 tijdens openingsdagen op nummer +31 (0) 20 236 65 22.

Voor gezelschappen van meer dan 8 personen of een private dining boeking kan er contact worden opgenomen met reservations@restaurantwils.nl 

Cadeaubon
Bestel hier online Wils cadeaubonnen.

KERST
Tijdens Kerst serveren wij ons Wils Kerstmenu. Dit menu bestaat uit 5 of 7 gangen tijdens de lunch a 85,- of 99,- per persoon en 7 gangen tijdens het diner a 99,- per persoon. Wij vragen alle gasten om een aanbetaling van 50,-. Deze kan voldaan worden tijdens het afronden van de boeking. Indien er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met +31(0)20 236 65 22

GARANTIE
Vanaf vijf gasten vragen wij een creditcard autorisatie, ter garantie van de reservering. Wij belasten €50 door bij annuleringen na 10 uur voor lunch of na 15 uur voor diner op de dag zelf en wanneer één of meer gasten niet komen opdagen.

LET OP
Dieren zijn niet toegestaan in ons restaurant.

PARKEREN
Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en bereikbaar vanaf de A10. De ingang bevindt zich aan de Laan der Hesperiden.