WILS AT HOME

Nu het restaurant gesloten is geven we onze gasten graag de mogelijkheid om tóch nog van onze gerechten te genieten. Van donderdag tot en met zondag is er de mogelijkheid om bij ons af te halen. Liever thuis bezorgd? Door onze samenwerking met Thuis uit Eten wordt de Wils At Home box thuisbezorgd in Groot Randstad, Het gooi, omgeving Amersfoort en Den Bosch. 

Wils At Home box 

Breng het Wils vuur in huis met een 4 gangen menu, zorgvuldig samengesteld door onze chefs.   De diner box bestaat uit 4 gangen, brood uit onze bakkerij en Butcha Kombucha en wordt koud geleverd. Al het tijdrovende kookwerk is door team Wils voorbereid. In een paar eenvoudige stappen en onder virtuele begeleiding, kunnen de gerechten thuis worden afgemaakt.

Afhalen €80   Thuis bezorgd €95 

Wils At Home take away

Liever een warm menu afhalen?Bestel ons take away menu met op houtskool geroosterd piepkuiken en onze signature Wils hot sauce! Het afhaalpunt bevindt zich bij de ingang van Wils op de begane grond. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 2 uur voor aanvang. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op het juiste tijdstip klaar staat. Bekijk het hele menu via bovenstaande link.

Reserveren in restaurant Wils is dagelijks mogelijk voor de komende 8 weken. Boekingen kunnen worden gemaakt via de reserveringsmodule op deze website, hier is alle beschikbaarheid te zien. Per telefoon zijn wij te bereiken van 10u tot 12u en van 15 tot 17u30 tijdens openingsdagen op nummer +31 (0) 20 236 65 22.

Voor gezelschappen van meer dan 8 personen of een private dining boeking kan er contact worden opgenomen met reservations@restaurantwils.nl 

Cadeaubon
Bestel hier online Wils cadeaubonnen.

KERST
Tijdens Kerst serveren wij ons Wils Kerstmenu. Dit menu bestaat uit 5 of 7 gangen tijdens de lunch a 85,- of 99,- per persoon en 7 gangen tijdens het diner a 99,- per persoon. Wij vragen alle gasten om een aanbetaling van 50,-. Deze kan voldaan worden tijdens het afronden van de boeking. Indien er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met +31(0)20 236 65 22

GARANTIE
Vanaf vijf gasten vragen wij een creditcard autorisatie, ter garantie van de reservering. Wij belasten €50 door bij annuleringen na 10 uur voor lunch of na 15 uur voor diner op de dag zelf en wanneer één of meer gasten niet komen opdagen.

LET OP
Dieren zijn niet toegestaan in ons restaurant.

PARKEREN
Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en bereikbaar vanaf de A10. De ingang bevindt zich aan de Laan der Hesperiden.