WILS TAKE-AWAY

Bestel hier uw Wils take-away voor thuis. Voor het ophalen van het menu kunt u kiezen voor de Wils drive of Wils take-out. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 17.00 de dag ervoor.

TAKEOUT
Dinsdag — zaterdag            17 – 20u

____

De take-out bevindt zich rechts in de hal bij de ingang van Wils. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op het juiste tijdstip klaar staat.

DRIVE

Donderdag — zaterdag            17 – 20u

____

De drive bevindt zich tegenover de ingang van Wils, langs de weg die rondom het Olympisch Stadion loopt. De Wils drive is toegankelijk te voet, op de fiets of in de auto. De weg naar de drive bereikt u via de Laan der Hesperiden of IJsbaanpad. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op het juiste tijdstip bij het pick-up point is.

Reserveren in restaurant Wils is dagelijks mogelijk voor de komende 8 weken. Boekingen kunnen worden gemaakt via de reserveringsmodule op deze website, hier is alle beschikbaarheid te zien. Per telefoon zijn wij te bereiken van 10u tot 12u en van 15 tot 17u30 tijdens openingsdagen op nummer +31 (0) 20 236 65 22.

Voor gezelschappen van meer dan 8 personen of een private dining boeking kan er contact worden opgenomen met reservations@restaurantwils.nl 

Cadeaubon
Bestel hier online Wils cadeaubonnen.

KERST
Tijdens Kerst serveren wij ons Wils Kerstmenu. Dit menu bestaat uit 5 of 7 gangen tijdens de lunch a 85,- of 99,- per persoon en 7 gangen tijdens het diner a 99,- per persoon. Wij vragen alle gasten om een aanbetaling van 50,-. Deze kan voldaan worden tijdens het afronden van de boeking. Indien er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met +31(0)20 236 65 22

GARANTIE
Vanaf vijf gasten vragen wij een creditcard autorisatie, ter garantie van de reservering. Wij belasten €50 door bij annuleringen na 10 uur voor lunch of na 15 uur voor diner op de dag zelf en wanneer één of meer gasten niet komen opdagen.

LET OP
Dieren zijn niet toegestaan in ons restaurant.

PARKEREN
Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en bereikbaar vanaf de A10. De ingang bevindt zich aan de Laan der Hesperiden.