wils

​Joris Bijdendijk, executive chef van het met een Michelin-ster bekroonde RIJKS, leerde de basis van het koken op het kolenfornuis van de boerderij waar hij opgroeide. Na een jarenlange droom om te koken in een restaurant waarbij de keuken terugkeert naar die bron, wordt dit najaar in samenwerking met chefs Erwin Oudijk en Friso van Amerongen restaurant Wils geopend aan het Stadionplein te Amsterdam. puur , kwaliteit, eenvoud
Restaurant WILS Amsterdam Olympischstadion

menu

De kaart laat zich leiden door de mooiste producten uit het seizoen en verandert daarom met grote regelmaat. Een menu bestaat uit vier of zes gangen en wordt grotendeels door de gast samengesteld. De chef kiest twee gangen, de overige bepaalt de gast zelf. Alle gerechten worden bereid op het vuur en hebben puur, uniek, kwaliteit en eenvoud als uitgangspunten.

Onze chefs

Joris Bijdendijk, executive chef van het met een Michelin-ster bekroonde RIJKS, leerde de basis van het koken op het kolenfornuis van de boerderij waar hij opgroeide. Na een jarenlange droom om te koken in een restaurant waarbij de keuken terugkeert naar die bron, wordt dit najaar in samenwerking met chefs Erwin Oudijk en Friso van Amerongen restaurant Wils geopend aan het Stadionplein te Amsterdam.

SSP_464
Restaurant WILS Amsterdam Olympischstadion
_DSC5833

Servies

Joris Bijdendijk, executive chef van het met een Michelin-ster bekroonde RIJKS, leerde de basis van het koken op het kolenfornuis van de boerderij waar hij opgroeide. Na een jarenlange droom om te koken in een restaurant waarbij de keuken terugkeert naar die bron, wordt dit najaar in samenwerking met chefs Erwin Oudijk en Friso van Amerongen restaurant Wils geopend aan het Stadionplein te Amsterdam.

_DSC5238

Exclusief

Joris Bijdendijk, executive chef van het met een Michelin-ster bekroonde RIJKS, leerde de basis van het koken op het kolenfornuis van de boerderij waar hij opgroeide. Na een jarenlange droom om te koken in een restaurant waarbij de keuken terugkeert naar die bron, wordt dit najaar in samenwerking met chefs Erwin Oudijk en Friso van Amerongen restaurant Wils geopend aan het Stadionplein te Amsterdam.

Contact

Stadionplein 26A

1076 CM Amsterdam

020 – 236 65 22

©2019, disclaimer, privacy